Så måste vi helt klart göra igen mums mums säger magen tills nästa gång denna serveras ;-)
Enkel och snabbgjord och super duper smarrig så stort plus i kalasmumskokbok :-)
Ca 4 portioner
500 g färsk pasta
240 g pepparsalami, strimlad
3 dl grädde
300 g naturell philadelpiaost
1 tsk grönsaksfond
300 g naturell philadelpiaost
1 tsk grönsaksfond
1 tsk sambal oelek
1/2 dl chilisås
20 st cocktailtomater, halverade
1 st purjolök
1 kruka färsk basilika, strimlad
1 kruka färsk basilika, strimlad
svartpeppar
3 dl grovt riven parmesan
Till servering:
Basilika
Hacka purjolöken och fräs i smör. Strimla salamin och i med den.
Slå över grädde, philadelfiaost, buljongtärning, svartpeppar, chilisås och sambal oelek.
Riv parmesan grovt och låt den smälta ner i grytan. Låt koka upp och sänk värmen. Halvera cocktailtomater och strimla basilikan och låt det småsjuda med i grytan ca 8 minuter.
3 dl grovt riven parmesan
Till servering:
Basilika
Hacka purjolöken och fräs i smör. Strimla salamin och i med den.
Slå över grädde, philadelfiaost, buljongtärning, svartpeppar, chilisås och sambal oelek.
Riv parmesan grovt och låt den smälta ner i grytan. Låt koka upp och sänk värmen. Halvera cocktailtomater och strimla basilikan och låt det småsjuda med i grytan ca 8 minuter.
Servera med pasta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar