Ingredienser:
Spagetti (jag använde färsk spagetti)
500 g nötfärs
1 finhackad gul lök
1 burk krossade tomater
2 msk tomatpure
1 burk majs ca 198g
Salt & svartpeppar
500 g nötfärs
1 finhackad gul lök
1 burk krossade tomater
2 msk tomatpure
1 burk majs ca 198g
Salt & svartpeppar
1 tsk sambal badjak
1 msk Fajita macic
1-2 msk pizzamix
Tillbehör:
Parmesanost
Gör så här:
1-2 msk pizzamix
Tillbehör:
Parmesanost
Gör så här:
Hacka lök fint.
Bryn köttfärsen i smör på medelvärme tillsammans med löken utan att löken bränns. Rör runt med en slev så köttfärsen smular sig. När den nästan är genomstekt tillsätt lite mer smör och tillsätt, peppa, fajita macic och sambal badjak, pizzamix och rör om och stek en stund tills köttfärsen är genomstekt. Sänk värmen till nästan lägsta temperatur. Häll i krossade tomater, tomatpure, majs och salt. Rör om så allt blir varmt och servera med spagetti och riven parmesanost.
Bryn köttfärsen i smör på medelvärme tillsammans med löken utan att löken bränns. Rör runt med en slev så köttfärsen smular sig. När den nästan är genomstekt tillsätt lite mer smör och tillsätt, peppa, fajita macic och sambal badjak, pizzamix och rör om och stek en stund tills köttfärsen är genomstekt. Sänk värmen till nästan lägsta temperatur. Häll i krossade tomater, tomatpure, majs och salt. Rör om så allt blir varmt och servera med spagetti och riven parmesanost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar