Smarrig rätt som serveras på skedar. Är jätte goda.
Ingedienser:
100 g räkor, skalade
4 ägg
50 g cheddarost
1 litet knippe gräslök
1 msk olivolja
1 st lime
Gula mangoldskott eller salladsskott
Salt
Gör så här:
1. Blanda finrivet lime-skal, olivolja och finhackad gräslök i en skål.
2. Lägg ner räkorna och låt gärna dra över natten i kylskåp.
3. Slå ihop äggen, osten, grädden och en nypa salt i en rostfri bunke.
4. Sätt bunken i en kastrull med kokande vatten och rör runt tills det blivit en krämig röra.
5. Lägg upp äggröran på skedar och garnera med räkorna och några mangoldskott.
Fredriks snapstips: Den mjukt blommiga och fruktiga Hallands fläder framhäver smaken på de marinerade räkorna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar