Min favorit dipp till chips är alla kategorier holidaydippen och då skall man
helst dippa med grillchips i den. Det är inte illa det så har tänkt till lite och
gjort min egen dipp och serverade med lite chips som lite tilltugg innanmaten.
Lyx jag vet men var gott och en lördag får man lyxa till
det lite extra eller hur?
Ingredienser:
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 liten riven paprika, röd
2 finhackade schalottenlök
3 st pressad vitlöksklyfta (små)
2 msk tomatpuré
2-3 msk dill
2 tsk paprikapulver
1/2 tsk grillkrydda
Svartpeppar, nymald
1/2 tsk gurkmeja
2 krm örtsalt
salt
Gör så här:
Riv paprikan, finhacka löken, och pressa vitlöken i en bunke. Blanda ihop
övriga ingredienser till en röra.
Låt stå i kylen en stund innan servering (ca 20 minuter).
helst dippa med grillchips i den. Det är inte illa det så har tänkt till lite och
gjort min egen dipp och serverade med lite chips som lite tilltugg innanmaten.
Lyx jag vet men var gott och en lördag får man lyxa till
det lite extra eller hur?
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 liten riven paprika, röd
2 finhackade schalottenlök
3 st pressad vitlöksklyfta (små)
2 msk tomatpuré
2-3 msk dill
2 tsk paprikapulver
1/2 tsk grillkrydda
Svartpeppar, nymald
1/2 tsk gurkmeja
2 krm örtsalt
salt
Gör så här:
Riv paprikan, finhacka löken, och pressa vitlöken i en bunke. Blanda ihop
övriga ingredienser till en röra.
Låt stå i kylen en stund innan servering (ca 20 minuter).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar