tisdag 1 januari 2013

Bacon- & Cheddarröra

Nytt år och nya recept är på gång att lagas och avnjutas. Nyårsafton var helt underbar med en massa god mat och dryck dagen och kvällen igenom. Så är hur nöjd som helst med gårdagens meny som ni kommer att få ta del av här på bloggen dom närmsta dagarna. Vi börjar med en god röra som jag fyllde våra petit-chouer med. En god röra som passar utmärkt i petit-chouer till fyllning i en bakpotatis.



Antal 4-5 dl
Tid ca 20 minuter

Ingredienser: 
4 skivor bacon
200 g philadelphiaost
2 ½ dl riven cheddarost
1 msk dijonsenap
1 msk rostad lök
salt och peppar

Gör så här:
Stek baconet knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper och svalna.
Smula baconet i små bitar.
Rör ihop philadelphiaost, cheddar, senap, rostad lök och bacon.
Smaka av med salt och peppr.

I förväg:
Röran kan röras ihop utan baconet och den rostade löken och förvaras i kylskåp i cirka 2 dygn. tillsätt baconet och den rostade löken strax förre servering.

Inga kommentarer:

Skriv ut