För 4 personer behöver du:
400 g penne
1 liten squash
2 vitlöksklyftor
2-3 msk olivolja (till stekning)
några kvistar persilja
150 g skalade räkor
salt
svartpeppar
1/2 dl vin
2 dl grädde
1 msk hummerfond
1. Koka pastan al dente i lättsaltat vatten..
2. Skär squashen i tunna skivor och finhacka vitlöken.
3. Stek squashen & vitlöken på medelvärme tills squaschen har mjuknat.
4. Hacka persiljan grovt och blanda ner i pannan tillsammans med räkorna. Låt fräsa någon minut. Salta och peppra. 5. Lägg det du stekt åt sidan på en tallrik. Koka ur pannan med vin, hummerfond och grädde. Koka tills ungefär hälften återstår.
6. Blanda ner den kokta pastan och räk & squash blandningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar