Efter som det blev tacos i går så blir det idag fylld franska med philadelpiaost och bacon. Lite lätt och snabblagat idag för jag känner att jag är lite trött och har ingen lust att stå och greja för mycket i köket. Men detta blev blev väldigt mumsigt må ni tro alla goa läsare.
4-6 port
Det här behöver du :
1 barkis
Smör
2 paket bacon i tärningar
1 stor rödlök eller 2 små
Inkråmet ad 1 franska
chilisås
400 g philadelphiaost salladslök/svartpeppar eller annan smak
Salt & peppar
2 stora tomat, hackad
3 dl riven cheddarost
Bakplåtspapper
GÖR SÅHÄR :
Skär av ett lock på franskan. Gröp ur inkråmet med en gaffel.Hacka lök i mindre bitar och stek i stekpanna tillsammans med inkråmet och baconet. Blanda philadelphiaost, knaperstekt bacon, lök och tomater.Salta och peppra. Fyll franskan.
Smöra inuti franskan och bred på ett lager med chilisås. Bred på philadelphiaröran. Skiva tomat och lägg i. Strö över osten och lägg på locket. Knyckla ihop ett bakplåtspapper och skölj det noga under kranen så det blir riktigt mjukt och blöt. Slå in franska i det blöta bakplåtspappret och gratinera i ugnen 200 grader ca 20-25 min. Det blöta pappret håller franska mjuk och fin inuti och ger en god knaprig yta!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar