Var förra helgen och besökte restaurang och beställde in en en förrätt med pommes strips med bacondip. Lätt väldigt smarrig men tyckte mest den smakade en massa majonnäs så tankarna började flyga runt i huvudet på att att försöka kombinera min egen goda bacondip och resultatet blev denna som blev otroligt mumsig må jag säga.
Passar till hamburgaren, dippen med lite chips eller grönsaker till fredagsmyset.
1 paket bacon i tärningar
200g philadelphiaost
2 dl fint riven cheddarost
1 msk barbequesås, rökig
½ tsk premium cayenne pepper sauce
1 msk majonnäs
½ dl gräddfil
1 gul lök, finhackad
½ tsk premium cayenne pepper sauce
1 msk majonnäs
½ dl gräddfil
1 gul lök, finhackad
Gör så här:
1. Knaperstek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
2. Gör barbequesåsen (klicka på länken)
3. Hacka löken.
4. Riv cheddarosten.
5. Blanda ihop allt i en bunke och ställ in i kylskåpet till servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar