onsdag 16 november 2011

Tunnbrödsrulle med skinka och keso

Kvällsmaten igår blev en tunnbrödrulle av lite rester från kylen. Enkel och snabblagad rätt som mättar rejält! Perfekt till skärgårdsutflykten som jag längtar till så innerligt just nu eller varför inte till en liten matsäck när man ska ut i skogen så här års och njuta av våren som är på väg!

8 tunnbrödsnittar
Det här behöver du :
4 tunnbröd
8 skivor skinka
1 ½-2 dl keso
1 burk (125 g) cantadou vitlök/örter

GÖR SÅHÄR :Bred ett lager smör på varje tunnbröd, 2 skivor skinka på varje. Rör ihop keso + cantadou, bred sedan detta på skinkorna! Rulla ihop och skär sneda snitt på mitten av varje tunnbrödsrulle! Hoppas det smakar!

1 kommentar:

Joanna sa...

Tunnbröd är riktigt gott:)

Skriv ut