Är så kvavt ute att man är alldeles blött när man kommer in. Kände för en frapino idag när jag kom hem brukar köpa den sommartid på expressohouse men tänkte kan väl inte vara så svårt att göra själv så jag började titta i kylskåpet och skåpen vad jag kunde använda och detta blev det till denna frapino. Har några andra idéer också som kommer att dyka upp här på bloggen i sommar.
Ingredienser:
1 st dubbel espresso
1,5 st mjölk, kall, 3%
1 dl isbitar
1 tsk socker
1/2 st Mosad banan, se till att den blir ordentligt mosad annars fastnar den i sugröret.
choklad sås så mycket man känner för
Gör så här:
Först häller chokladsås i botten sen runt i glaset.
Kör allting i mixer tills isbitarna krossats något. De ska fortfarande vara urskiljbara. Häll upp i ett högt glas och servera med lång sked och sugrör. Garnera med lite chokladsås över smaka av nu dags att njuta av din fapino .
choklad sås så mycket man känner för
Gör så här:
Först häller chokladsås i botten sen runt i glaset.
Kör allting i mixer tills isbitarna krossats något. De ska fortfarande vara urskiljbara. Häll upp i ett högt glas och servera med lång sked och sugrör. Garnera med lite chokladsås över smaka av nu dags att njuta av din fapino .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar