tisdag 5 februari 2013

Kärleksmums

En bakbok från Bokförlaget Semic.

Ännu en härlig bakbok av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Med många härliga recept. Boken ger ett bra första intryck till att vilja börja baka då den har inbjudande look.

Detta är den perfekta bakboken för alla baktokiga där ute i vårt avlånga land. För här bjuds det på klassikern Kärleksmums som har fått många namn genom årenslopp ( Snoddas vet jag min svärmor kallar dom) men i denna boken heter dom såklart Kärleksmums precis dom huvudtiteln på boken. Men du hittar mer än bara dessa godsaker här finns tips på efterrättter, bullar, småkakor och goda bröd. Här hittar du klassikerna men även en del nya spännande recept. Du hittar mängder av recept bl.a. Bröd som jag enormt sugen på att testa och fylla på frysen lite.

Det ska va roligt att gå ut i köket och baka och det är precis vad denna bok känns som ger en verkligen härlig och pirrande känsla av längtan av att baka en massa gott till fikat.

Så här ska det göras flera av recepten då jag blev sugen på att baka bara genom att se omslaget. Bilderna är helt otroliga är som man vill hoppa in i boken och hämta bakverken och sätta sig i soffan med en cappuccino och något smarrigt så kommer att bläddra i denna boken många tills den knappt håller ihop, och ska såklart göra flera av recepten ur den.

Boken finns hos adlibris för 132 kr
Även denna bok blir en fullpoängare.

Betyg: 5/5


Inga kommentarer:

Skriv ut