måndag 4 februari 2013

Bentolådor = Matlådor

Har skrivit om detta innan här på bloggen men är så facinnerad av dessa så jag skriver om det igen :-) Är lite svag för för matlådorna Bentolådorna som ursprungligen kommer från Japan. Skulle vara fruktansvärt roligt att kunna göra sådana här konstverk av mat, nu får ju våra ungar mat i skolan men varför inte till utflykten. Roligt som både barn och vuxen att äta mat som ser ut så här på picknicken. Om man nu bara vågade röra den vill ju säga är ju så fina så man nästan vill sätta dom som prydnad. Men det skulle väl gå illa efter ett tag får äta och sedan göra nya efter hand ;-)

Lunchlåda till gubben/mannen/pojkvännen eller pappa och plocka fram jobbet kanske vore en succe. :-) Jag skulle vilja kunna kunna göra sådana finns det kurs i Sverige för det tro eller måste man börja leka med maten nu och träna och träna tills dom blir ena konstverk. Dessa hittade jag hos tumblr.

Åh vad söt ;-)

Gosnalle som slumrat in ;-)

Dessa kanske man skulle börja med att göra ser ju inte så svåra ut . 

Eller knåpa ihop en gubbe av ris skulle man lyckas med om man köper ett dunder klippigt ris :-)
Åh denna vill jag kunna knåpa ihop en dag gud så söt.Till datanörden!

Kanske inte så svår att göra haha!


Till spelgalningen!


Blir knäsvag är så söt ;-)

Bara att börja öva nu mina bloggläsare ;-)

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej Cecilia! Tack för din kommentar.
Men vilka matlådor du hittat!! Imponerad om folk skulle orka göra sådana varje dag i veckan. Kan säga att mina lådor är låååångt ifrån dessa ;)

UllanBullan testar sa...

Häftigt! Vilka konstverk.

Skriv ut