onsdag 16 januari 2013

Buffé och mingelmat för hela året

Buffé och mingelmat för hela året- Eja Nilsson

Ännu en recension kommer här, boken är utgiven av semic. Boken börjar med lite bra inledning
" vad bjuder man på?", hur mycket ska beräkna?", "tänk praktiskt", "genvägar till maten", "det festliga bordet" och "glas och porslin". Med dessa ord kan du få lite tips och råd som kan vara användbara när det är dags att göra buffén till många.

Nästa stora högtid är ju påsken och boken börjar med en vår- och påskbuffe. Själv gillar jag påsken tycker den är en fantastisk högtid då man får ställa till med stor buffé och äta en massa ägg som hör denna högtid till. Du finner här senapsägg med sparris, inkokt lax och citronpotatis och många fler recept.

När är det dags för nästa stora buffé då? I boken kommer sedan studentskiva slå på stort och gratta din son/dotter på bästa sätt med en oförglömlig fest.

Sommaren är här och då är det dags för midsommar, du hittar även småplock för många, korvbuffe, pastabuffé, skördefest, medelhavsbuffé, Marockansk buffé, fiskbuffé, nu ska vi fira, soppbuffé,
vinterbrunch och dessertbuffé.

Boken har en massa fina bilder som gör en på ett väldigt gott humör. Man bara bläddrar och njuter av alla otroliga bufféer. På omslaget är en stor buffé uppdukat med ett vackert fönster i bakgrunden som som ger upphov till en längtan efter sommarens fester.

Boken finns hos adribris och kostar 123 kr.


Betyg:
Ger boken 3/5 hjärtan.
Inga kommentarer:

Skriv ut