onsdag 4 juli 2012

Min gröna oas


Har planterat och fixat och donat ute på balkongen och så här fint har det blivit nu. Är riktigt nöjd men ska köpa in en balkonglåda till och lite blommor och kryddor så ska bli helt underbart med semester sen och bara sitta ute på balkongen och njuta av en kall mojito med kryddan mynta från stora krukan som jag planterat hoppas nu bara den växer till sig lite för den behöver verkligen växa till sig för nu är den för ynklig.


 Här har jag odlat röd chili och röd paprika som vaktas av Skuttan.

Blommorna som pryder sin plats och lite kryddor bla: Rosmarin, Mynta, Lagerblad och Oregano. Dom ska jag ut och plantera nu. Kolla in kryddkrukorna med en kryddsax som jag hittade på Hornbach smart att alltid ha en sax till hands när man ska klippa lite kryddor till maten eller sommar drinken.


 Vattenkannan fann jag på blomsterlandet perfekt för en balkong då man hänger den på balkongräcket och så ger det lite färg en skön detalj helt enkelt.

 Åter blommor ;-)

 Mera mynta går åt lite granna till Mojiton "Slurp"

 Här har det börjat komma paprika som ska bli röda så småningom. 

Min tomatplanta har också börja få lite härliga gröna tomater ska bli gott att gå ut och plocka lite röda små tomater sen "mums"

Inga kommentarer:

Skriv ut