6-8 personer
Ingredinser:
| 6-8 st baguette | |
| 3 msk olivolja + 2 msk | |
| 2 st vitlöksklyftor | |
| 4 st tomater | |
| 1 kruka basilika | |
| 2 krm flingsalt | |
| 2 krm svartpeppar, nymald |
Tilllagning:
Välj väl mogna tomater, gärna bifftomater.
1. Stek brödskivorna i olivolja. Gnid dem med halverade vitlöksklyftor.
2. Skär tomaterna i små bitar. Hacka basilikan grovt. Blanda tomater, basilika, olja salt och peppar i en skål.
3. Fördela tomathacket på brödskivorna strax före servering. Garnera med färsk basilika
1. Stek brödskivorna i olivolja. Gnid dem med halverade vitlöksklyftor.
2. Skär tomaterna i små bitar. Hacka basilikan grovt. Blanda tomater, basilika, olja salt och peppar i en skål.
3. Fördela tomathacket på brödskivorna strax före servering. Garnera med färsk basilika
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar