Citrusfräscht inslag i maffig tryffel som smälter i munnen.
Receptet kommer från Arla.
Ingredienser:
24 st
1 dl vispgrädde
25 g smör
300 g vit choklad
rivet skal av 1 lime
1 msk konjak
florsocker
Gör så här:
Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, lägg ner dem i grädden och rör tills de smälter. Rör i limeskal och konjak. Häll i en aluminium-form, ca 10x17 cm. Låt stelna i kylen minst 4 tim eller över natten. Stjälp upp tryffeln och skär den i bitar med en vass kniv. Sikta över florsocker. Förvara i kyl.
Receptet kommer från Arla.
Ingredienser:
24 st
1 dl vispgrädde
25 g smör
300 g vit choklad
rivet skal av 1 lime
1 msk konjak
florsocker
Gör så här:
Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, lägg ner dem i grädden och rör tills de smälter. Rör i limeskal och konjak. Häll i en aluminium-form, ca 10x17 cm. Låt stelna i kylen minst 4 tim eller över natten. Stjälp upp tryffeln och skär den i bitar med en vass kniv. Sikta över florsocker. Förvara i kyl.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar