Krispig mandelnougat från dansukker.
ca 25 styck
Ingredienser:
250 g nougat
125 g mörk choklad
1/4 dl Dansukker Råsocker Strö
50 g flagad mandel
Rosta mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna. Smält nougaten över vattenbad. Finhacka chokladen och låt den smälta i nougatmassan. Tillsätt råsockret och blanda väl. Blanda i mandeln.Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i chokladmassan. Låt stelna till dagen efter, då nougaten skärs i bitar.
ca 25 styck
Ingredienser:
250 g nougat
125 g mörk choklad
1/4 dl Dansukker Råsocker Strö
50 g flagad mandel
Rosta mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna. Smält nougaten över vattenbad. Finhacka chokladen och låt den smälta i nougatmassan. Tillsätt råsockret och blanda väl. Blanda i mandeln.Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i chokladmassan. Låt stelna till dagen efter, då nougaten skärs i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar