fredag 2 september 2011

Hello cupcake!


Jag bara älskar Leilas kok och bakböcker. Man blir så inspirerad av hennes bakverk och maträtter att man bara vill göra allt på en gång i hennes böcker. Jag har alla hennes kok och bakböcker och nu kommer hon ut med en ny bok om cupcakes. Dom är ju bara så ljuvliga och söta att bara kolla på ;-) sen slinker det ju alltid ner en söt liten rakare lite då och då :-)

I Hello cupcake! bakar Leila Lindholm cupcakes och whoopies!
I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! är fotograferad i Frankrike och som vanligt när Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små.

Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA.

Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker.

I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes.

Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore’s whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.

Följ med Leila in i hennes drömvärld och låt er inspieras!

Foton av Wolfgang Kleinschmidt


Inga kommentarer:

Skriv ut